Serveis

Servei Guarda-roba: A disposició dels participants a la cursa, i inclòs en la inscripció, es proporcionarà un servei de guarda-roba. En cap cas s’acceptaran reclamacions per la pèrdua d’objectes valuosos (mòbils, carteres, ordinadors, smartphones, etc.). El servei serà a l’àrea recreativa de la Franqueta de 7:15 a 8:15, la recollida de les pertinences serà a la meta (Plaça Catalunya d’Orta)

Assistència mèdica: Gaudireu del servei d’una ambulància a la Sortida, a l’Arribada i durant el Circuit per atendre qualsevol urgència. A banda, al costat de la meta hi haurà el CAP d’urgències d’Orta.

Pàrquing: A les zones pròximes a la Plaça Catalunya hi ha pàrquing (veure ubicació al mapa)

Avituallaments: Durant el transcurs de la cursa hi hauran varis avituallaments líquids i sòlids, més un de final a meta. També hi haurà dinar al Casal municipal (veure ubicació al mapa)

Dutxes i WC: A la zona del poliesportiu i pròxim al pàrquing hi haurà servei de dutxes i banys. A més, a l’àrea recreativa de la Franqueta hi hauran WC i font.

Servei de massatge: Els corredors podran disposar d’aquest servei durant el dinar al poliesportiu municipal.

Autobús: La inscripció a la cursa inclou el transport amb autobús a la línia de sortida (Àrea recreativa la Franqueta). L’autobús sortirà del davant del Restaurant Miralles (veure ubicació en el mapa).

Dinar: el dinar està inclòs a la inscripció, el preu per als acompanyants és de 5€. El dinar dels acompanyants s’ha de demanar prèviament abans del 2 de juny al mail aecaranord@gmail.com.

Zona escalfament pre-cursa: en la zona de la sortida hi haurà espai i camins per poder realitzar l’escalfament.

Recull fotogràfic: Durant la cursa hi hauran varis punts amb fotògrafs que posteriorment es penjaran a aquesta web o Instagram.

Punt del corredor – Incidències – Informació: S’habilitarà un punt per què puguin ser resolts tots els dubtes o incidències dels corredors i acompanyants. Les possibles incidències relacionades amb la inscripció s’atendran en horari de 6:15 a 7:15h. D’altra banda, per resoldre incidències anteriors es pot contactar a aecaranord@gmail.com