Recorregut

La marxa tindrà dos recorreguts circulars, un de llarg (dificultat moderada) i un de més curt (dificultat baixa)

               -Recorregut llarg: 11km i 570m de desnivell positiu

El recorregut llarg sortirà des de l’àrea recreativa de la Franqueta, correrà per la senda que voreja el riu fins la zona del mas de Lliberós, on es pujarà per una senda fins al coll de Blanco. Des d’allí s’enllaça una senda que passa entre el mas de Blanco i Pena de Gall fins trobar el barranc de la Pineda, per on continuarem per senda fins la punta dels Cocons. Continuarem de baixada fins la zona del monument del guarda i prendrem una senda que passa per darrera de la zona dels Ateus fins trobar la pista principal que ens deixa a escasos metres de la zona recreativa de la Franqueta on s’acaba la ruta.

Track del recorregut llarg:

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/4a-camins-dels-ports-llarga-89030626

               -Recorregut curt: 8 km i 250m de desnivell positiu

El recorregut curt sortirà de l’àrea recreativa de la Franqueta, correrà per la senda que voreja el riu fins la zona del mas de Lliberós, on es pujarà per una senda fins al coll de Blanco. Des d’allí se separen els dos recorreguts, fins ara comuns, i es contina per la senda que passa per sota la Roca Llisa i que fa cap al monument del guarda. Des d’aquí tornen a confluir les dues rutes fins a la zona recreativa de la Franqueta on s’acaba la ruta.

Track del recorregut curt:

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/4a-camins-dels-ports-curta-89030697

IMPORTANT!

Hi haurà avituallament sòlid i líquid al coll de Blanco i un entrepà a l’arribada.

L’aparcament està previst a l’Àrea Recreativa de la Franqueta. Dins de la mateixa zona i també en l’espai que hi ha just després en direcció al mas de Quiquet.